guifi.net Mallorca

Tota la informació del projecte guifi.net a l'illa de Mallorca

Apadrinament del supernode d’Alfàbia

Avui donam el sus al major projecte que hem dut a terme fins avui: La construcció d’un supernode a la serralada d’Alfàbia. Tenim els permisos, els espais i sabem com fer-ho! Només necessitam la col·laboració de totes i tots per dur-lo a terme, ja que els costos econòmics del material són prou elevats.

Per això, hem encetat una campanya de micromecenatge o d’apadrinament per poder assolir els 700 € que costa la construcció d’aquest supernode. Aquest node serà propietat de tots els que hi participeu i, com a projecte col·laboratiu que és guifi.net, serà de gran ajuda per estendre la xarxa a tot Mallorca. Vos pregam, per tant, que aporteu el que pugueu!

Per més detalls i per veure el pressupost complet de material necessari, visitau a la pàgina de guifi.net a l’enllaç http://guifi.net/ca/node/76257

nt9Ss3

Objectiu

La construcció d’un supernode a la Serra d’Alfàbia a l’illa de Mallorca permetrà estendre la xarxa de guifi.net des de Sóller fins a Palma i donar cobertura a nous clients i supernodes, a més d’ajudar a dinamitzar el projecte. Alfàbia, que es troba a 1069m d’altura sobre el nivell del mar, és un punt privilegiat que té visió directa a gairebé tota l’illa i per això ho consideram un punt clau per l’expansió i difusió de la xarxa lliure.

Volem fer-ho bé, i per això necessitam la vostra col·laboració per adquirir equips més o menys decents per poder dur a terme la instal·lació amb totes les garanties possibles. Els permisos ja estan concedits i tenim espais on col·locar el material i un punt de corrent on endollar els aparells.

Recompenses

Vos demanam, per tant, la vostra ajuda econòmica. Si aportau tendreu recompenses! Primer de tot, el supernode serà també vostre i hi tendreu capacitat de decisió: És a dir, podreu instal·lar-hi dispositius perquè arribin a les vostres localitats i pugueu expandir la xarxa. A més a més, pels padrins que aporteu 30 euros o més vos enviarem una camiseta de guifi.net gratis fins a final d’existències (avisarem quan això passi!)

B861FGPCIAAUUDb.jpg:large

Qui som?

Som un grup d’usuaris i impulsors de la xarxa guifi.net a Mallorca. Entre d’altres coses, hem impulsat la creació de la xarxa de guifi.net a al poble Sóller i hem iniciat la de Manacor. Així mateix, varis de nosaltres també participaren fa uns anys al muntatge de la xarxa a Palma.

Pots seguir-nos a Facebook a /mallorcaguifi, a Twitter amb @guifimca o a la nostra pàgina http://mallorca.guifi.net. També pots enviar-nos un mail a info@mallorca.guifi.net.

Com aportar?

Aquesta campanya d’apadrinament no és com els Verkamis habituals als que estam acostumats: Per aportar ingressau els doblers al compte següent: IBAN ES6720560004494218013070 (Caixa Colonya). Com a concepte posau el vostre nom o el vostre àlias. Per les recompenses, enviau-nos un correu indicant-nos les vostres dades (nom, direcció i talla de camiseta) a info@mallorca.guifi.net o bé telefonau al 661 587 445 (Joan).

Moltes gràcies!

Updated: 05/06/2017 — 16:22
guifi.net Mallorca © 2014 Frontier Theme