guifi.net Mallorca

Tota la informació del projecte guifi.net a l'illa de Mallorca

Particulars

Els usuaris particulars són el que dóna sentit a la xarxa, ja que sense persones que l’emprin no té cap sentit! Entre altres coses, guifi.net de cara a l’usuari té els següents avantatges:

  • L’accés a la xarxa guifi.net és lliure. No hi ha quotes, apart del cost dels materials i dels manteniments del punt de cobertura.
  • Permet estalviar connexions ADSL. Si uneixes casa teva i una casa de camp a guifi.net, pots accedir a Internet a la casa de camp a través de la teva connexió de casa teva. També pots emprar les connexions que altres usuaris cedeixen lliurement.
  • Permet compartir fitxers de forma ràpida, ja que tots els usuaris són accessibles entre sí.
  • Pots contractar tots els operadors de telecomunicacions que hi ofereixen servei, ja que la xarxa és pública i és accessible per a tots ells.
  • Elimina la dependència dels operadors de telecomunicacions tradicionals. Com que a la xarxa hi poden accedir tots els operadors, no fa falta que et conformis amb un sol d’ells!

Com puc col·laborar?

Pots col·laborar de vàries maneres:

  1. Col·laborant amb l’associació mallorquina de Guifi.net, a través de la llista o del correu (info@mallorca.guifi.net).
  2. Finançant i apadrinant projectes concrets, a través de la Fundació Guifi.net. Les donacions a les Fundacions tenen avantatges i deduccions fiscals.
  3. Unint-te a la xarxa Guifi.net si estàs a un lloc amb cobertura. Consulta els punts de cobertura a la web https://guifi.net. Consulta també el manual d’usuari per a més informació.

 

 

 

guifi.net Mallorca © 2014 Frontier Theme